Ett år har gått, ett nytt ska börja….

Så här på årets sista dag kanske man ska ta sig en stund och se tillbaka på det som varit. Som vanligt ett år som blandar och ger. För att börja med det tråkiga så är det ju alla problem som drabbade Birka i samband med parningen i januari som dyker upp i tankarna. Istället för en valpkull blev det bortopererad livmoder. Men som tur var så klarade sig Birka och under höstens jakter har hon gått bättre än någonsin. Hon fixade också sista ettan på jaktprovet och är nu färdig jaktchampion.

På den positiva sidan hamnar förstås vår semester i Västerbotten i augusti med Marsfjället och kringliggande trakter som mål. Även jaktsäsongen har varit riktigt bra. Mycket älgjakt och hundarna har funkat bra med fina jobb och en hel del älg skjutet. Även andra jakter som trädskällarjakt med mera är dagar som etsats fast i minnet.
Några andra saker som fastnat i det positiva minnet är bland annat resan till Stockholm och Lena PH show på Cirkus som vi gjorde med Jimmy. Vad kan värma ett hjärta bättre än glädjen och förväntan i sitt barns ögon.

Nu ser vi framåt och hoppas på ett riktigt bra 2012. Ny jämthundsvalp är beställd och en hel del andra mycket intressanta projekt är på gång. Vad som blir förverkligat det vet man inte idag men om ett år när 2012 ska summeras, då har vi facit i handen igen.

Snart är 2011 till ända och garanterat kommer det aldrig tillbaka. Med all säkerhet så kommer 2012 både att innehålla glädje och sorg men vi hoppas förstås att både för er som läser detta och för vår egen del så kommer glädjen att vara störst och till er alla vill vi önska en riktigt fin avslutning på 2011 och en minst lika bra början på 2012. För egen del så har jag planerat årets början på bästa tänkbara sätt, älgjakt är planerad och i morgon släppas jämtarna lösa igen.

Ted, Carina och Jimmy

4 tankar kring ”Ett år har gått, ett nytt ska börja….

  1. Masken

    Tackar för all god läsning och underbara bilder moharen.se har bjudit på under året och önskar fam.Karlsson ett riktigt gott 2012!

Kommentarer är stängda.