Moharens kennel |
Familjen, hundarna och jakten, de viktiga tingen i livet.

Ted

Ted heter jag som driver denna blogg/hemsida. Har passerat 40-strecket med något år men känner mig ganska lugn för det. Ser fram emot många jaktsäsonger ännu. Är sedan 1992 gift med Carina och tillsammans har vi vår son Jimmy.

Jakten är absolut det största fritidsintresset som även återkommer en del i arbetet. Är egenföretagare sedan 2004 med två huvuddelar i verksamheten. Dels jobbar jag som datakonsult och den andra delen jobbar jag som frilansjournalist åt tidningen Jaktjournalen så under säsong blir det mycket jakt, både med vapen och med kamera.

Grunden i jakten är för mig hunden. Dels själva njutningen att höra ett bra drev eller ett taktfast, mäktigt ståndskall och dels samarbetet och det jobb som hunden utför som verkligen fascinerar. Från början var det bara jakt med stövare som var passionen men numera är älgjakten med löshund som toppar favoritlistan. Har nog blivit lite mer vidsynt med åren och uppskattar alla jaktformer mer och mer.

2 kommentarer

 • christer andersson · 23 november, 2010 kl. 20:45

  Hej Ted

  Jag och husse är på gång att skaffa en jämthundvalp tik… sitter och tittar runt har bokat en valp som skall födas till helgen. Om inte kanske vi återkommer med en förfrågan till dig

  ha riktig skitjakt på dig

  hälsar hamiltonstövaren nordjch traj 2002 med husse Christer

 • Inlgget kommenterat av Ted · 23 november, 2010 kl. 20:53

  Tjena Christer
  Då får man önska lycka till och hör gärna av dig, om inte annat så kan du komma hit och hjälpa mig att rasta hararna ;-)
  /Ted

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Info

Moharens hemsida bygger på Wordpress Bloggmotor

Allt material är skyddat av © Copyright. Är det någon material du vill använda, kontakta oss först.