Tikbesök hos Milo

Så blev det till slut en parning med Milo. Tiken som är här för parning heter Brännsforslidens Freja och hon hör hemma utanför Eksjö. Hon är startad på jaktprov en gång under hösten med ett förstapris som resultat. Freja är kommen ur en kull med bra bredd där nio av tio valpar är startade på jaktprov.

Tycker parningen ser riktigt intressant ut och vi har bestämt att Peter ska ta en valp ur denna kull om allt går som planerat. Är den någon som är intresserad av en valp så hör av er för kontaktuppgifter till tikägaren.

För att se stamtavlan på de planerade valparna, klicka här.

2 tankar kring ”Tikbesök hos Milo

  1. Ted Inläggsförfattare

    Visst var det en väldigt trevlig tik vi hade på besök. Peter kommer alltså att ta en parningsvalp men vi (jag Carina och Jimmy) har sedan tidigare beställt en valp ur en annan kombination. Vilken det är får jag återkomma till lite längre fram :-)

Kommentarer är stängda.