månadsarkiv: juni 2013

Häftig dressyrkurs

Det blev en otroligt kul helg med många aha-uppleveser och massor av nyttiga tips. Fantastiskt vad kul det är att jobba med hundarna och extra kul blir det med kunniga och duktiga instruktörer. Speciellt då de med bra pedagogik och glimten i ögat kan förmedla mängder av kunskaper så att man själv sedan kan jobba vidare och förhoppningsvis nå ett bättre samarbeta och en finare kommunikation med sin hund. Från början var det tänkt att få ihop ett gäng på åtta till tio styck, tyvärr för de som missade tillfället, så blev vi bara sex deltagare men för oss som var med blev full service och väl påpassat av Anna (www.forswards.se) och Monica. Tack till alla som var med!!!

Många moment som ska läras in men redan efter några timmar var det lugna hundar som uppmärksamt lyssnade på sina förare. Efter två intensiva dagar var det ännu bättre så nu finns mycket att jobba vidare med.

Atle väntar längtansfullt efter att få kliva ur hundburen medan husse Peter lyssnar till en del av det Anna har att förmedla.

Hundbus i midsommar

Midsommartraditionerna håller i sig. Även detta år är trädgården och hundgårdarna fulla när Milo och Atle är på besök. Det sliter på att busa i värmen men roligt har dom.

Enja och Milo

Trångt om utrymmet. Tre jämtar på liten yta :)

Hela gänget på samma bild

Full fart med Birka i täten

Det tar på i värmen, lika bra att ligga ner och busa

Nästan vila :)