Husses hund

Människans bästa vän, ja så brukar hunden kallas och visst har de en kär plats hos de flesta människor. Med en hund som Birka så behöver man inte fundera så mycket om vem hon tyr sig mest till. Nog för att hon är glad i alla människor men när det väl gäller så är husse på topp.

Kan väl säga som så att Carina var inte på toppenhumör när hon upptäckte Birkas bravader igår. Trodde faktiskt att tiden med söndergnagda skor var över men icke! Mattes gamla skor var tydligen allt för lockande och Birka fixade snabbt en av dom. Däremot när det gäller husses skor så är det något helt annat. Enligt Birka så funkar de bäst som gosedjur och att vila huvudet på medan man väntar på att husse ska komma hem.

Är jag iväg på något utan Birka så tar hon gärna chansen och lägger sig vid ytterdörren och väntar, helst då med någon av mina skor, tofflor eller kängor att vila huvudet på.

Inte kan man väl bli arg på en sådan kärvänlig hussehund, inte ens när hon ätit upp mattes bästa skor :-)

OK, jag vet att det är vågat att skriva detta för har hon aldrig tidigare fixat husses skodon så blir det väl nu ;-)