Milo vildsvinattackerad

Det blev lite dramatik ikväll. Strax efter 23 ringer telefonen och när jag svarar är det en något uppriven bror i andra änden

– Milo är skadad, det var vildsvin precis utanför trädgården, är det första jag hör.

Milo har alltså hört något och han lämnar i stort sett aldrig trädgården men denna gång blev väl frestelsen för stor. Innan Peter vet ordet av så skriker Milo i ren panik och när Peter springer åt det hållet så hör han hur flera djur drar iväg och samtidigt möter han Milo som tar sig fram på tre ben, ett bakben släpar han!

Efter att första paniken har lagt sig så gör han en grundlig undersökning och turligt nog verkar det som han kommit helskinnad ur vildsvinsattacken. Efter ytterligare en stund så verkar förlamningen släppa så sakteligen och han börjar stödja på det benet också. Blir för Peter att hålla lite extra koll under natten men det verkar som det har gått bra i alla fall även om det såg illa ut till en början.

Milo har aldrig visat något speciellt intresse för vildsvin och nu lär det väl vara ännu mindre intresse. Kan dock erkänna att det är varken jag eller Peter ledsna för.

Var det 99 procent älg som gällde för Milo tidigare så lär det väl vara 100 procent nu.