Vintersemester

Är det vinter ska det också vara vinter. Det är min åsikt i alla fall. Visst är det fint att kunna jaga en hel säsong utan problem med snö och kyla men samtidigt saknar man den riktiga vintern.

Tur då att man kan njuta av det bästa av två världar. För det kändes faktiskt som en annan värld när vi kom upp till vår stuga för några dagar sedan. Vi lämnade Småland med endast någon centimeter snö och hamnade mitt i ett fantastiskt vinterland i Västerbotten.

Vi njuter av lite ledigt och bjuder här på några bilder från dagens tur med skotern. Man vill knappt lämna skotern och gå in men -20 ger vackra vyer men det sliter på att vara ute.

2 tankar kring ”Vintersemester

  1. Ted

    Masken, det var helt otroligt fint idag men ganska tufft med kylan. Men körde man bara sakta och stannade upp i solen med jämna mellanrum så gick det bra. Får hoppas på någotsånär vettig temp i morgon också så det kan bli en sväng till :)

Kommentarer är stängda.