Går mot slutet

Jaktsäsongen går allt närmre slutet och lär väl bli ihågkommen som en av de sämre i alla fall. Aldrig någonsin har jag upplevt en så dålig säsong för att jaga med hund. Men som vanligt är det ingen idé att lägga massa energi på att klaga på det väder som varit.

På den positiva sidan istället var att det blev tillfälle till en dags smygjakt på dovhjort. Målinriktad avskjutning på i stort sett bara kalv. Hade en kanonfin dag i strålande solsken i en fantastisk natur. Såg en hel del dov samt ett antal vildsvin. En kalv blev dagens skörd för min del.

För övrigt så är jag fortfarande väldigt optimistisk att Birka är dräktig men för säkerhets skull blir det en runda till djursjukhuset på torsdag för ultraljudsundersökning så på torsdag förmiddag vet vi mer säkert.

1 tanke kring ”Går mot slutet

Kommentarer är stängda.