Då var det dags…

Med allt för lite jakt så har Birka redan börjat löpa, åtminstone ett par veckor tidigare än beräknat. Nu är väl det bara positivt med tanke på väder osv och att de eventuella valparna kommer att födas under en fin tidsperiod.

På måndag bär det iväg norrut för parning med Reces Rio och nu är det bara att hålla tummarna för att parningen går bra och att Birka blir dräktig. Klicka här för att läsa vad jag tidigare skrivit om denna parning.


Reces Rio och Fällestrands Birka

Har dessutom nöjet att kunna komplettera parningsresan med lite jakt. Något som man varit svältfödd på nu en längre tid. Kommer att jaga en del toppfågel och förhoppningsvis blir det vettigt väder som passar för just den jakten. Kommer även att göra att par reportagejobb när man ändå är iväg så nu ser man fram mot en trevlig vecka som äntligen innefattar lite jakt.