Grundlydnad och ledarskap, vill du vara med?

Sista helgen i juni kommer det att ordnas en kurs för både hundar och förare. Lydnad på en hund är aldrig fel och nu har du chansen att få professionell hjälp och tips.

Anna Fors Ward kommer då till Bäckaby och vi kör en tvådagarskurs med grundlydnad och ledarskap. Anna är utbildad jakthunds -och eftersöksinstruktör (Steg III) genom Jägareförbundet & hundskolan i Sollefteå. Hon har hållit hundkurser sedan 1986 och driver idag, tillsammans med sin man Johan, företaget ForsWards Hund & Jakt. Du kan läsa mer om deras verksamhet på hemsidan, http://www.forswards.se

Som kursen är planerad, och för att få till en någorlunda homogen grupp, riktar det sig i första hand till jakthundar och dess ägare. Bäst lämpar den sig för unga hundar, från cirka 6 månader upp till två år. Kursdagarna är cirka sex timmar och kursen körs alltså över två dagar, lördag 29 juni och söndag 30 juni. Möjlighet till övernattning på vandrarhem finns för den som har en bit att åka.

Gruppen kommer att bestå av åtta till tio hundar med förare och fortfarande finns chans att vara med.

Är du intresserad så hör av dig till Ted, 070-633 73 47. för mer info.