Enja, vackraste tik i Torne

Vilken häftig upplevelse! Ställde ut Enja i unghundsklass vid utställningen i Torne. Aldrig hade jag vågat hoppats på att det skulle gå så bra som det gjorde. Kan väl inte beskrivas med så mycket annat än succé!

Enja (Hänsjöns Queen) utsågs till vackraste jämthundstik. I kampen om titeln Bäst I Rasen (BIR) fick hon dock se sig slagen. Men då var det också mot sin egen far hon tävlade. Segrade och utsägs till vackraste jämthund gjorde nämligen Fällestrands Bonzo som är far till Enja. Jan Lundgren som äger Bonzo har varit nere på besök och hade även med sin andra hane, Hänsjöns Qrut som då är bror till Enja. Inte heller Qrut gick lottlös från utställningen, Excellent och CK blev resultatet där.

Hänsjöns Queen och brodern Hänsjöns Qrut

Hänsjöns Queen: Excellent Ukl, 1:a Ukk, CK, 1:a Btkl, BIM

Fällestrands Bonzo: Excellent Chkl, 1:a Chkk, CK, 1:a Bhkl, BIR, BIS-2

Jan tar ut steget för att visa upp sin hane, Hänsjöns Qrut, som då är kullbror till Enja. Belöningen blev Excellent Ukl, 1:a Ukk, CK