Jämthundwhisky

Fredagkväll och kvicksilvret sjunker allt djupare på termometern. På himlavalvet skiner en, i stort sett klotrund, måne sitt vinterbleka sken. Arbetsveckan är för många slut och helgens jakt står inför dörren. Kanske har man varit ute i kylan och längtat in till värmen och favoritfåtöljen. Då kan det sitta fint med en liten whisky för att värma sig med och ikväll kommer den att smaka bättre än vanligt, för nu kan man även njuta av glaset man dricker ur.

Dessa vackra whiskyglas med motiv av Hag-Hans Engstedt kom idag med posten. En fröjd för ögat och de pryder verkligen sin plats. Har ni missat Hag-Hans är det verkligen på tiden för bättring. Ett besök på Vildmarksgalleriet är värt varenda minut. Fin miljö och fantastiska alster att vila ögonen på. Dessutom kan du investera i bland annat dessa fina glas. Gör ett besök redan nu genom att klicka på länken här, så kommer du till hemsidan för Vildmarksgalleriet i Ockelbo. www.vildmarksgalleriet.se