Sol, snö och vila

Påskveckan blev vår första vecka i stugan i Djupdal. Man kan verkligen säga att vi hade tur med vädret då solen ganska ofta sken över det snöklädda landskapet. Att snön dessutom hade en hård skare som bar att gå på gjorde ju det hela extra fint. Tänk er att bara gå rakt ut i naturen dit man vill, men med en meter snö under fötterna. Så solsken, snö, och fantastiska dagar blev det.

Var förstås en hel del man ville hinna med så här första veckan i stugan men ändå hittade vi tid för vila. Promenader, skidåkning och träffas och umgås med härliga vänner blev det en del av. Vi hann också med att provbaka tunnbröd i den fina bagarstuga som finns på tomten. Tunnbrödsbak är ett hantverk som nog tar ett bra tag att lära sig men tack vare fin vägledning av Ingrid så kunde vi provsmaka egenhändigt bakat tunnbröd. Tack för hjälpen!

Selma trivdes med att springa omkring uppe på skaren....

... en och annan djupdykning blev det :-)

Soldyrkargänget :-)

Utsiktvy från byn

Ännu en vybild

Som synes så var det rejäl värme i vårsolen från den klarblå himlen

Hur var det nu den där låten gick..... ja just det..... Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv..... :-)

Vilket påskväder!!!

Lite ovanlig känsla att bara gå rakt ut över myrar och annan terräng och dessutom någon meter upp över marknivå.

2 tankar kring ”Sol, snö och vila

  1. Masken

    Ja du Ted. Jag förstår om ni trivs där uppe. Det ser helt j***a underbart ut. (ursäkta språket).

  2. Kjell Johansson

    Jag håller med om att det var ett sjukt bra påskväder. Hade tänkt överraska på hemväg men jag var så himla förkyld så jag ville bespara familjen din med en onödig smitta. Får undersöka utsikten en annan gång. Nu tisdag snöar och blåser det otäkt ute så vilken tur med påskvädret det varännu en gång.

Kommentarer är stängda.