Vårt eget drömställe

Vi har letat länge och till slut dök det upp!
Semester för oss har de fem senaste åren inneburit fjällvyer, vandring, Norge, Dalarna, Jämtland och Västerbotten. Senast var sommaren 2011 då vi hade några härliga dagar från Marsliden upp mot Marsfjället topp och sedan tillbaka. Därefter ett par dagar i Vilhelmina hos goda vänner.

Allt har sammantaget gett mersmak och vi har sneglat en hel del på annonser efter något eget ställe i trakterna. Strax före nyår såg jag av en tillfällighet en annons om ett mindre fritidshus till salu några mil från Vilhelmina. Det tog inte många timmar att bestämma sig. En kontakt med mäklaren. Ett samtal till våra vänner i Vilhelmina och sedan bokades flygresan upp för att titta på fastigheten.

Det är svårt att bilda sig en uppfattning om alla detaljer när snön ligger meterdjup men bilderna från annonsen ljög inte utan känslan var den rätta. Till vår glädje accepterade säljaren vårt bud och nu har vi tillträtt som ägaren av vårt lilla hus i byn Djupdal.

Visst är det några mil att köra för att ta sig dit men vi hoppas på många tillfällen och de första resorna upp är redan planerade.

Förhoppningsvis ser vägen in till stugan lite mer inbjudande när vi gjort oss hemmastadda.

Ett mycket fint timrat häbre, inrett som en härlig bagarstugan, ingick i köpet och förhoppningsvis blir det brödbak redan till våren.

Vem kan undgå att njuta av en vy som denna. Fotograferad en bit från vår stuga. Utsikten från Djupdal utöver dalgången är helt otrolig.

2 tankar kring ”Vårt eget drömställe

  1. Carina o Stefan

    Det ser ju jättefint ut, särskilt den lilla bagarstugan verkar mysig.Grattis!!!!!!!

Kommentarer är stängda.