Moharens kennel |
Familjen, hundarna och jakten, de viktiga tingen i livet.

Okt/11

7

Ludvigs härliga bilder

Under en av dagarna på septemberjakten lånade jag ut av min objektiv till Ludwig Arnlund. Birka gjorde ett bra jobb på en älgtjur som föll i passet hos Stefan. Ludwig var på plats och tog några härliga bilder som jag gärna låter er ta del av.

Kul att se hur en annan fotograf ser på en situation och hur man nyttjar den för att få bra bilder. Gillar verkligen bilden när Birka tar igen sig. Älgklöven i förgrunden skapar ett härligt djup och visar så bra vad det handlar om.

Titta och njut, för egen del så ska jag nog låna ut mina objektiv fler gånger :-)

Birka håller koll på älgen

Den är min

Närbild

Birka med sin uppfödare Lage

Trött

Nu tar vi nästa

Tack Ludwig för de härliga bilderna

1 kommentar

  • Henes · 7 oktober, 2011 kl. 21:44

    Härliga bilder/ henes

<<

>>

Info

Moharens hemsida bygger på Wordpress Bloggmotor

Allt material är skyddat av © Copyright. Är det någon material du vill använda, kontakta oss först.