Välkommet avbrott

Denna vår har verkligen inte varit något undantag utan som alltid vid denna period så har tiden svårt att räcka till.

Arbete, nya kunder, årsmöten, bredbandsprojekt med mera har sett till att begränsa sömnen. Inte så att jag är missnöjd, gillar att ha fullt upp och nya utmaningar är alltid stimulerande och då blir ett avbrott i vardagen extra uppskattat.

Ett sådant avbrott blir det i helgen när det är dags för årets bäverjakt, i år tillsammans med David och Karl som båda gör bäverpremiär.
Kameran är med så arbetsfritt blir det inte men annorlunda jobbdagar och som sagt, ett trevligt avbrott som dessutom kommer att upplevas i en fantastisk natur.

Kan inte låta bli att fascineras över vilket härligt land vi lever i. Klockan 03:45 i morse åkte jag från ett ganska sommaraktigt Småland där körsbärsträd och häggen stod i full blom. Några timmar senare och 100 mil norrut möts man av tidig vår, björkar med ännu ganska små blad och gräs som just börjat grönska och snöfläckar på något skuggigt ställe.

Tänk vad härligt med dessa variationer och ikväll blir det jakt igen.

20110513-143410.jpg
Årets första jordgubbstårta avnjöts i onsdags.

1 tanke kring ”Välkommet avbrott

  1. Jan Lundgren

    Hej Ted!
    Jag har skapat ett you tube konto och där finns en filmsnutt då Bonzo skäller, har inte blivit så mycket filmat på hans stånd mest skjutit.Mitt namn är LillJan1 om du vill titta lycka till på bäverjakten.
    Var är du förresten 100 mil det måste vara i mina trakter.

Kommentarer är stängda.