Fin jaktvecka

Det har varit en fin jaktvecka, och än är den inte slut!
Måndagens blixtvisit i rådjursskogen fortsatte på onsdag med rävjakt med stövare. Väldigt roligt och det var ett mycket bra drev som Kims schillertik presterade. Drygt en timme buktade räven inom hörhåll men sedan gjorde den misstaget att springa i pass hos David.

Dagen efter blev det vildsvinsjakt med ställande hund och det tog inte många minuter innan en av hundarna fick tag på en flock. Ett par grisar sköts och en bra dag i skogen blev det.

I morgon är det final för denna vecka och dags för älgjakt på hemmaplan. Har varit en del observationer på såväl ko med kalvar som ensamma hondjur och även lite större tjurar. Bara att hoppas på bra hundjobb och även någon älg i backen.

1 tanke kring ”Fin jaktvecka

  1. Karin Åström

    Vilken härlig vecka!! Haft 1,5 timmes rpdjursdrev idag med min tax. Svårt dock att stå på rätt ställe och få skottchans. Jag hoppas på två fina dagar i skogen måndag och tisdag då jag ska döma på DM. Förhoppningsvis får jag höra härligt stövarskall som klingar i skogen dessa dagar.

Kommentarer är stängda.