Tre löptikar och en hanhund

Som rubriken antyder så lär det var lite stökigt med hundar nu ett tag i Tallbacka. Kelly började löpa i fredags. Birka började idag söndag och bara att räkna med att Selma kommer igång inom någon vecka. Missar ju visserligen en del av försäsongsträningen och harjaktspremiären ser ut att vara i fara men fördelen är ju för Birkas del då hon kommer att vara klar med löpet tills septemberjakten drar igång. Är väl precis på gränsen men hon brukar inte ha speciell lång löpperiod så det bör lösa sig.

En som dock lär ha det jobbigt nu ett tag är Milo. Tre löptikar och ingen är lovlig, åtminstone inte vid detta löp! Det ligger i planen att para Birka men först när hon löper nästa gång, vilket sannolikt kommer att inträffa någon gång jan-feb och om inget oförutsett händer så blir det en kull på en henne då. Val av hane är inte slutligt bestämt men en kandidat är förstås Milo. Linjemässigt ser den kombinationen väldigt bra ut men som sagt, det slutgiltiga valet är inte gjort än.

Birka och Milo trivs bra ihop på köksgolvet men nu blir det till att leva åtskilda ett tag.