Lunnsa är nu parad med Hero

Lunnsa är nu parad med Albertssons Hero. Parningen gick bra och Hero har varit på plats här hos Lunnsa under stora delar av löpet.

När man väljer hane så är det mycket uppgifter som hämtas in men den slutliga känslan blir ju först när man träffar individen. När det gäller Hero blev det många plus.
Han är en mycket trevlig jämthundshane med väldigt fin mentalitet, lugn och fin, precis som en jämthund ska vara. Fungerade bra med alla hundar här hemma och var lugn både i hundgård och inne.
Exteriört så står han sig mycket bra och försvarar väl de Excellent han fått på utställning. Lätt och fin i kroppen men ändå en bra könsprägel.

Kombination med Lunnsa och Hero tror jag väldigt mycket på. Det är två individer med otroligt mycket jakt i sig. Rejält sök, bra ståndegenskaper och bra skall. I stamtavlan finns på båda sidor ett flertal utmärkta ståndhundar som visat sig vara mycket bra nedärvare. Exempelvis Sörombäckens Greta som är mor till Lunnsa är Sveriges genom tiderna bästa nedärvare.
Båda har en mycket bra exteriör med Excellent på utställning.

Kombinationen ger ett IK på 0,6 %. Preliminärt HD index är 104 och AD 105

Vid intresse för en valp ur denna kombination hör gärna av er till mig på 070-6337347 eller till hanhundsägare Marcus Ivarsson på 073-976 75 47

Se stamtavlan på de tänkta valparna på HittaÄlghund, klicka här

SE J(Lö)CH Albertssons Hero SE36335/2015
SE J(Lö)CH Sörombäckens Lunnsa SE38522/2015