Regn, regn, regn….

Regnet det bara öser ner…. så låter den svenska versionen av ”Raindrops keep fallin” som skrevs av Burt Bacharach och Hal David i slutet av 60-talet. Nu är det inte så att jag är något orakel på musik utan helt enkelt bara så att jag hittar informationen :-)

För att återgå till inledningen så är det så vädret är just nu. Är till och med så blött att det inte lockar att sätta sig och vaka vildsvin, speciellt inte när man ska sitta i ett öppet torn. Får nog vackert vänta några dagar. Kunde dock blivit ett vildsvin i dag på morgonen. På vägs till ett jobb så dök det plötsligt upp tre ganska stora vildsvin i vägkanten. De valde snabbt att vika tillbaka in i skogen så denna gång klarade sig både vildsvin och bilen.

För att använda ännu en sliten fras. Efter regn kommer sol… och enligt såväl SMHI som yr.no så är det just vad som är på gång. Ska väl bli lite varmare sommarväder kommande vecka. Kan ju vara trevligt så här när det närmar sig midsommar och de sista dagarna innan det vänder mot höst igen. Vet att jag får på skallen av många när man redan innan midsommar börjar prata om höst men så är ju fakta. Snart, närmare bestämt om 12 dagar, så vänder det och dagarna börjar bli kortare och tiden för att släppa hundarna och jaga kommer allt närmre.

Närmsta tiden är det full fart, skolavslutning, födelsdagskalas och midsommarfirande. Hundhus ska byggas, hus ska målas och gräs ska klippas. Såväl hundar som husse ska tränas men framförallt ska man ta tillvara varje stund och njuta av livet :-)