Tillbaka till verkligheten

Hej hopp vad tiden går. Snart en månad sedan senaste inlägget. Någon kanske tror vi blev kvar på NZ men så är inte fallet. Hade faktiskt några fina avslutande dagar som visade ännu mer av det skiftande landskap, natur och djurliv som bjuds.

Sammanfattar man resan så var den helt klart mycket lyckad och jag har sagt till alla som frågat. Får du chansen så ta den, åk till Nya Zeeland. Då menar jag inte bara för jakten utan för landet, naturen och alla trevliga människor vi hela tiden mötte.

Man hann faktiskt vänja sig vid de varma dagarna, även om det kändes konstigt att använda sololja, kortbyxor och vattenflaska när man jagade. Hade väl en förhoppning om att möta en begynnande vår när vi landade men den kom snabbt på skam. Attans vilken seg vinter det var i år. Fina vinterdagar i april tillhör ju inte vanligheterna i södra Sverige.

Till slut ser det i alla fall ut som våren kommer och det är väl just det som gör vårt land så fantastiskt och trivsamt. Vinter, vår sommar och framförallt hösten har alla sina fördelar och tjusningar.

Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Datajobb, jaktreportage, hundträning, jaktmässa, köksrenovering, mer hundträning, planering inför höstens jakt, spillningsinvetering, speedwayfotografering, semester, ännu mer hundträning för att till slut är vi där igen, en lång och härlig jaktsäsong ligger snart framför oss.

Några avslutande bilder, som inte har med jakt att göra, från äventyret ”down under”