Moharens Enzo, klar jaktchampion

Liten blir stor, Moharens Enzo fixade sitt championat redan vid 18 månaders ålder

Moharens Enzo har fungerat från första stund och har under hösten presterat många fina jobb i skogen. Husse Håkan Sundström från Luleå har lotsat fram sin stjärna på bästa sätt och den 16:e december levererade Enzo sin tredje föreslagna jaktprovsetta och därmed klar jaktchampion redan vid ett och ett halvt års ålder.

Som uppfödare blir man både stolt och glad när valpar från kenneln fungerar precis så bra som man hoppas på redan då parningen planeras. Tacksamt också med alla valpköpare som lägger ner stor energi och engangemang från valp till färdig hund. Ett stort grattis från kenneln!

Enzo är efter Sörombäckens Lunnsa och Dollarmarkens Brage. En kull på 6 valpar där flera tidigt visat prov på fina egenskaper i skogen. En kullbror till Enzo är meriterad på jaktprov och ytterligare någon är anmäld till prov så vi hoppas kullvärdet stiger ytterligare.