Lycklig grabb

I somras blev Jimmy väldigt sjuk och tre veckor på sjukhus var riktigt jobbigt. Under tiden där så var det mycket fokus på att bli frisk och komma hem och då lovade Carina att Jimmy skulle få en ny 4-hjuling bara han blev frisk.

Man ska hålla vad man lovar och från början var det mest tal om en 6-hjuling men sedan föll tankarna på en variant som passade Jimmy ännu bättre. Valet föll på en så kallad side by side och tack vare bra vänner löste det sig snabbt och enkelt. Igår hämtades den ny 4-hjulingen hem. Det blev en CF-Moto U Force 800 och Jimmy såg väldigt nöjd ut när han såg den för första gången i garaget

Idag var det dags för premiärtur och dagen till ära i ett snöklätt landskap. Att sitta sida vid sida och kunna prata och ha kontakt samtidigt som man kör på skogsvägar var riktigt bra. Lite kallt blev det visserligen men det lär bli många turer framöver.

1

2

3