Långt till andra sidan

Så var då äntligen drömresan igång! Planerna på en jaktresa lite utöver det vanliga har funnits sedan ett antal år tillbaka men sen ska allt stämma innan det kan bli verklighet. Kan redan här konstarera att utan min fantastiska fru Carina hade det inte funkat.

Känns fortfarande lite overkligt att man lämnade Sverige och -18 i tisdags morgon för att via tåg till Danmark och Kastrup påbörja en flygresa med destination andra sidan jordklotet och Nya Zeeland.

Idag på morgonen när jag klev av planet i Singapore och solen steg upp bakom palmliknande blad +32 grader och fuktig luft så börjar det bli verklighet.

image

Sitter i skrivande stund på planet igen efter en 14 timmar väntan i Singapore och de sista 800 milen ska avverkas innan själva jaktäventyret kan börja!
Någon uppkoppling finns inte på detta plan så när ni läser detta trampar redan de småländska fötterna marken på andra sidan, men det var lång väg hit.

Hur jakten kommer att bli har jag inte en aning om. Det enda jag vet är att flygbiljetten tar mig till Christchurch på sydön och där väntar en hyrbil för mig och två goda jaktkompisar.

Kronhjort, wallaby, gems, thar med mera finns på den jaktliga menyn. I tillägg till det en natur som ofta beskrivs som paradiset på jorden.

Om jag lyckas förmedla något av de upplevelser och vyer som kommer att förverkligas den närmsta tiden vet jag inte men kameran finns med och finns det bara någon form av vettig uppkoppling så ska jag i alla fall försöka.

Tills dess, lev väl och må gott. Men glöm framförallt inte, – Vi lever bara en gång och inget löfte om morgondagen har vi så ta tillvara denna dag på bästa sätt. Det tänker i alla jag göra!