Moharens kennel |
Familjen, hundarna och jakten, de viktiga tingen i livet.

Jimmy

Det är jag som är Jimmy, född 1993 och ungdomen i familjen. Jag tycker om att vara med där det händer saker. Kommer det folk är det jag och hundarna som hör det först.

Mina intressen är trevliga människor, bowling, åka fyrhjuling, vara ute, gå på café, teater och konserter. Mina idoler är till exempel Timotej, Sanna Nielsen, Lena PH och mormor.

Det är spännande när det är jaktsäsong. Tyvärr kan jag inte vara med i skogen så mycket men det är kul att kolla när de kommer hem med de vilda djuren, särskilt älgarna. Jag brukar var med i slakteriet och kolla på allt som händer där. Sedan gillar jag att äta viltköttet också. Min favoriträtt är Souvas gjort på rökt älgkött eller renkött med pappas goda potatismos till och mycket lingon.

Det är mycket hundliv hemma hos oss. Jag tycker bäst om Milo. Han brukar lägga huvudet i mitt knä och jag får klappa honom så länge jag vill. Birka ger mig tungkyssar. Usch! Då gäller det att hålla ihop munnen. Kelly brukar hälsa med en lätt nospuff mot mitt ansikte. Selma springer mest runt med någonting i munnen.

2 kommentarer

  • Anki · 16 augusti, 2010 kl. 16:54

    Vad kul att du kan komma ut i skogen lite lättare nu Jimmy. Mormor är jättenöjd med att bli omnämnd bland dina idoler.

    Kramar från moster Anki och mormor.

  • Jan Lundgren · 26 december, 2010 kl. 11:45

    Hej Jimmy! jag heter Jan Lundgren och jag har 2 jämthundar, en av dom heter Bonzo men vi kallar honom Nero.Han är bror med eran Birka och han gillar att pussas han också, man kan bli tvättad i hela ansiktet om han får hålla på som han vill.En sak till som jag håller med dig på det är att souvas är jättegott!
    GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.

Info

Moharens hemsida bygger på Wordpress Bloggmotor

Allt material är skyddat av © Copyright. Är det någon material du vill använda, kontakta oss först.